TURİNN CATERİNG

Turinn Catering binlerce insana bir anda iftar, toplu yemek vb. verebilen, bir çok AVM; Okul, Hastahane, özel , tüzel firmaya yemek hizmeti veren; günlük 20-30 bin kişilik yemek hazırlama kapasitesine sahip Türkiyenin önde gelen catering firmalarından biri...
Bu haber 2015-07-24 11:13:43 eklenmiş ve 7465 kez görüntülenmiştir.

TURİNN CATERİNG

 

Turinn Catering, modern altyapısı, Uzman kadrosu,

 

uzman dağıtım ekibiyle

 

İstanbulun her iki yakasında da binlerce insana, 

 

yüzlerce firmaya yemek hizmeti sunan uzmanlık,

 

fiyat,hizmet, tat-lezzet her bakımdan

 

İstanbulun en önemliyemek dağıtım firması. 

 

 

Turinn Catering Fabrika Merkezi

 

İkitelli Org.san.Bölgesi. Dersan koop. San.Sit.

F Blok İkitelli-Başakşehir/İstanbul 

Tel: 0212 549 68 99- 549 6897-549 6822

Fax:0212 549 5826

 

E-MAİL

info@turinncatering.com

http://turinncatering.com/

 

 

TURİNN FABRİKA TÜM DETAYALR

 

TURİNN CATERİNG

 

Sanayici İş adamlarımızdan Veysel Çamlı’nın  sahibi olduğu Turinn Catering Firması, İstanbul genelinde AVM’ler, okullar, hastahaneler, dersahanler, kamu ve özel sektöre yemek ve caterin hizmeti sunan günde 15-20 bin kişiye yemek verecek kapasitede bir firma. İstanbulun bir çok yerinde şubeleri olan firma günlük 20.000 kişiye yemek veren altyapı ve kapasitesiyle Türkiye’nin önde gelen Catering firmaları arasında yer almaktadır.

 

Turinn Catering, modern altyapısı, Uzman kadrosu, uzman dağıtım ekibiyle İstanbulun her iki yakasında da binlerce insana, yüzlerce firmaya yemek hizmeti sunmaktadırlar. Ramazan Aylarında da 5 bin, 10 bin gibi toplu yemekleri en iyi şekilde hızlı, hijyenik organize eden bir firma.

 

 

 

TURİNN FOTO GALERİ-ADRES 

 

Foto Galeri

                                 

 

 

TURİNN CATERİNG

 

Turinn Catering Fabrika Merkezi=

İkitelli Org.san.Bölgesi. Dersan koop. San.Sit.S 6 F Blok İkitelli-Başakşehir/İstanbul 

Tel: 0212 549 6899- 549 6897-549 6822 Fax:0212 549 5826

 

 

E-MAİL

info@turinncatering.com

http://turinncatering.com/

 

TURİNN CATERİNG

 

Sanayici İş adamlarımızdan Veysel Çamlı’nın  sahibi olduğu Turinn Catering Firması, İstanbul genelinde AVM’ler, okullar, hastahaneler, dersahanler, kamu ve özel sektöre yemek ve caterin hizmeti sunan günde 15-20 bin kişiye yemek verecek kapasitede bir firma. İstanbulun bir çok yerinde şubeleri olan firma günlük 20.000 kişiye yemek veren altyapı ve kapasitesiyle Türkiye’nin önde gelen Catering firmaları arasında yer almaktadır.

 

Turinn Catering, modern altyapısı, Uzman kadrosu, uzman dağıtım ekibiyle İstanbulun her iki yakasında da binlerce insana, yüzlerce firmaya yemek hizmeti sunan uzmanlık, fiyat, hizmet, tat-lezzet her bakımdan İstanbulun en önemli yemek dağıtım firması. Ramazan Aylarında da 5 bin, 10 bin gibi toplu yemekleri en iyi şekilde hızlı, hijyenik organize eden bir firma.

 

 
Foto Galeri

                

 

TURİNN CATERİNG, İSTANBUL’UN EN BABA YEMEK FİRMASI..

 

İş-STK dünyamızın önde gelen aktörlerinden Veysel Çamlı tarafından 1990 yılında kurulan Turinn Yemek- Turinn Catering firması krizler, mikroplar.. Büyyen sorunları pas geçen, sürekli istikrarlı bir şekilde krizler-buhranları aşan büyüyen bir firma..

Son yıllarda meydana gelen krizler birçok firmayı derinden etkilerken, kriz dönemlerinde bile istikrarlı büyüme çizgisi ile Turinn Catering iş-STK  dünyasından büyük takdir toplayan; müşteri potansiyelini büyüten bir firma olarak öne çıktı..

Firmanın kurucusu Veysel Çamlı harika bir insan. Ülkesine, insanına aşık bir kişilik. 90 yıllardan beri özellikle Serhat bölgesi iş dünyasının toparlanması, dernek-stk olayının rayına oturması için birebir sahada çalışan bir aktör olarak öne çıktı.

2010 yılında Serhat – SERKA bölgesi STK-İş dünyasının lobileşmesi ve dernekleşmesinde yıllarca birbir sahada çalıştı. Ayırımsız bölgemizin bütün STK-Basın, Siyaset ve sanatçısına kol-kanat gerdi. Elinden geln desteği sundu.

Çamlının birlikte iş yaptığı Selçuk Çatalbaş ise örnek bir iş adamı. Örnek, önder kişiliği ile İstanbul geneli iş dünyasını birbiriyle buluşturma, iş hacimlerinin büyütülmesinde çok önemli aktörlerden biri..

 

ÇAMLI AİLESİ SERHADIN EN ÖNEMLİ AİLELERİNDEN..

 

Osmanlı döneminden beri askeri –bürokrasi anlamında da önemli bireylerin çıktığı bir aile olan Çamlkı Ailesi turizm-himet sektöründe de öncü bir aile.

Ailenin önde gelen bireylerinden Emekli Binbaşı Rahmetli Fevzi Çamlı Sarıkamış’ta 80- 90’lı yıllarda Çamkar Oteli kurarak ülke geneline Sarıkamış’ı taşımış, turizm alanında büyük öncülük yapmıştır.

 

SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ ONLAR ANDILAR, ONLAR ÜLKE GÜNDEMİNE TAŞIDILAR..

Hakeza Sarıkamış’ın ilk Bld. Başkanlarından İlhan Özbilen, Fezi Çamlı gibi kişilikler Sarıkamış Şehitlerinin ülke gündemine gelmeleri, Sarıkamışın Kayak merkezi ile, Şehitleri ile Serhat Bölgesi ve ülke genelinde hak ettiği yeri alması için  için 60-70 li yıllardan itibaren Sarıkamış Askeri alanlarında, sivil alanlarda, bazen gizli-bazen açıktan  şehitleri anma törenleri  yaparlarken, şehitleri her yıl düzenli anarlarken, bu işin resmiyete kavuşması ve ülke geneline yayılması İlhan Özbilenin Sarıkamış Bld. Başkanı olması ile onun başkanlığı döneminde yoğun çalışma ve çabaların sonucu gerçekleşti. Ve günümüzde özellikle kış atlarında yüzbinlerin milyonların dini turizm çerçevesinde akın ettikleri bir alana dönüştü..

 

Tabi sarıkamışın, şehitleri ile, kayak merkezi ile dini, turistik, ticari.. birçok bakımdan öne çıkması burayı sömürülebilecek bir alana dönüştürmek  isteyen ve tc kurulduğundan beri Doğu Anadolu ve ülke genelini derinden işgal eden, insan ve coğrafyası ile oynayan fetö damarı Sarıkamışı şehitleri ile tarihi turistik mirası, dini turizmi ile sömürme, ticari olarak kullanma, Erzurum’a taşıma gibi oyunlar sergilenince Bşk. İlhan Özbilen isyan etmişti, birkaç kişiyi öbür tarafa postalamamak için kendini zor tutmuştu.. Neyseki daha büyük olayalar çıkmadan derin işalci damarın  Sarıkamışla oynaması durduruldu..

 

Yani kısacası Sarıkamışın-Karsın köklü aileleri tarih boyunca ülkeye, ülke insanına en güzel şekilde sahip çıktıkları gibi bu ülkenin değerleri ile oynamaya çalışanlara da geçit tarih boyunca geçit vermeldiler..

 

Özetle başarılı güvenilir firmalar, başarılı güvenilir bu ülkenin değerlerine ırk-dil-din-mezhep basitliğine düşmeden sahip çıkan insanlar imza atmaktadır. İşte Turinn Catering ülkemizin en güvenilir firmalarından biridir..

 

Hele özel gün gece iftar vb. yemek organizasyonları büyüleyen cinsten. Tat ve lezzette zirveyi yakalıyorsunuz..

 

TURİNN CATERİNG-İSTANBULUN EN DEĞERLİ YEMEK FİRMASI..

 

Turinn Yemek- Turinn Catering  1990 yılından beri Catering sektöründe hizmet veren, günlük 25-30 bin kişiye yemek üretebilen bir alt yapıya sahip bir firma. Firma Gıda mühendisinden uzman kadrosuna toplu yemek vermede İstanbul merkezli ülkemizin en önde gelen firmalrından biri.

 

Firmanın en önemli özelliklerinin başında uzmanlık,  fiyat performansı, uygun fiyat konsepti gelmektedir. Turinn Yemek’in bu özellikleri  Kalite, Hijyen, Lezzet üçlüsü  mutlak müşteri memnuniyeti ve güler yüzlü hizmetle birleşmesi ile İstanbul geneli hastahaneler, AVM’ler, özel-tüzel firmaların ençok beğendikleri ve tercih ettikleri yemek firmalarının başında gelmektedir.

 

Geleneksel Türk Mutfak lezzetlerini modern yöntemlerle hazırlayan ve sunan firma, zengin menü seçenekleri ile eşsiz tat-lezzetler sunmaktadır. Günümüz yoğun iş temposunda iş yerinizde, ev yemeği kalite ,ve keyfini sizlere sunabilen Turinin Catering sektörde hizmet vermiş olduğu firmalarla uzun yıllar çalışmanın keyfini yaşamaktadır ve bu özelliği sayesinde butik catering hizmeti dediğimiz, müşteri talep ve isteklerinin koşulsuz olarak sağlandığı firmamızdan, talep edildiği takdirde referenslarımızı sizinle paylaşmak için her zaman bizimle irtibat kurabilirsiniz.

 

 Güvenlir ve lezzetli bir yemek yapmanın en temel koşullarından biride öncelikle kaliteli hammaddenin , sektörün Güvenilir Tedarikçilerinden sağlanmasıdır. Bu amaçla Türkiyenin kalite uygulamaları en yüksek olan tedarikçileri ile işbirliği yapmaktayız.

Depolarımız gün boyunca sabah, öğle ve akşam olmak üzere, sıcaklık , etiket ,FİFO, ambalaj vb. konularda en az üç defa kontrol altında tutulur.

Pişirilen yemeklerimiz servis , sevk, projelerde kabul ve servis öncesinde sıcaklık ve lezzet kontrollerinden geçirilmekte olup, sevkiyatımızı gıda güvenliğimiz için paslanmaz çelik gastronomlara yerleştirilen yemekler, thermoboxlarda sevkiyat edilmektedir.

Kalite ve Hijyen kurallarına göre hazırlanmış yemeklerimizi size güvenle ve güler yüzle ulaştıran referanslı soförlerimiz hem kişisel bakımlarına özen göstermekte hem de araçlarının bakım ve temizliklerini günlük olarak basınçlı sıcak su ve ilgili deterjenlarla dezenfekte etmektedirler.

Turinn Cateringde

En önemli ve olması gereken ama maalesef bugün için İstanbulda yemek hizmeti veren kuruluşların % 15’ inin bile sahip olamadığı  Tarım Ve Köy İşleri Bakanlığının; GIDA ÜRETİM İZNİ BELGESİ VE GIDA ÜRETEN İŞYERLERİNE AİT ÇALIŞMA İZNİ VE GIDA SİCİL BELGESİ de bulunmaktadır.

Kalite belgelerimiz hem merkez mutfağımız hem de, tüm projelerimizi kapsayacak şekilde belgelenmiş olup, akredite denetim firmalarınca her yıl denetlenmektedir.

Mevcut gıda Mühendislerimiz siz değerli müşterilerimize hizmet sunduğumuz mutfakları düzenli olarak denetlemekte ve bu sayede hijyen ve kalitenin sürekliliğini sağlamaktadır .

Fabrika Merkez: İkitelli org. San. Bölgesi. Dersan Koop San. Sit. S 6 Blok No: 12 İkitelli – Başakşehir/ İST

Tel: 0212 549 68 99- 0212 549 68 77 -0212 549 68 22

Faks: 0212 549 68 26

Şube: Ortaklar Cad. Bahçeler Sk. No: 21 Mecidiyeköy / İST

 

www.turinncatering.com


 

 


 

ETİKETLER : TURİNN CATERİNG VEYSEL ÇAMLI
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Fabrika haberleri
ÇOK OKUNANLAR
SON YORUMLANANLAR
İŞ DÜNYASI - FİRMALAR
© Copyright 2013 İS DUNYASİ FİRMALAR - DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya