TALAY GIDA

Talay Gıda, gıda alanındaki uzmanlıklarından dolayı hem cebinizi, hem de helal ve sağlıklı gıda ürünleri ile sağlığınızı korumaktadır..
Bu haber 2023-12-24 04:24:28 eklenmiş ve 259 kez görüntülenmiştir.

TALAY GIDA

 

Talay Gıda, gıda alanındaki uzmanlıklarından dolayı hem cebinizi, hem de helal ve sağlıklı gıda ürünleri ile sağlığınızı korumaktadır.. 

 

 

Talay Gıda, Talay Market  Kağıthane Adres:

Yahya Kemal Mah. Akyayla Sokak, No: 18/B, 34416 Kâğıthane/İstanbul

Açılış –Kapanış

Açılış: 07: 01

Kapanış: 00:01

Telefon : +90 538 434 55 81

 

Kâğıthane, Yahya Kemal Mahallesinde yer alan Talay Gıda İstanbul Beykoz’dan- Sarıyer’den Kâğıthane’ye, buradan Sultangaziye yüzyıldan fazladır gıda -ticaret işiyle uğraşan, günümüzde ise  turizm-hizmet, gıda-inşaat-otomotiv, ünlü mamuller işinde iş yapan Talay Gıda Zincirin bir parçası, bir temsilcisi..

    

   

Talay Ailesinden Cengiz Talay’ın işlettiği  Kağıthane Yahya Kemal Mahallesinde yer alan Talay Gıda yarım yüzyılı aşkın gıda-ticaret, deneyimi ile sizlere hizmet verirken.. Müşteri olarak hem cebinizi, hem de gıda alanındaki uzmanlıklarından dolayı helal ve sağlıklı gıda ürünleri ile sağlığınızı korumaktadır..

ETİKETLER : Talay Gıda gıda alanındaki uzmanlıklarından dolayı hem cebinizi hem de helal ve sağlıklı gıda ürünleri ile sağlığınızı korumaktadır..
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Gıda-Market haberleri
ÇOK OKUNANLAR
SON YORUMLANANLAR
İŞ DÜNYASI - FİRMALAR
© Copyright 2013 İS DUNYASİ FİRMALAR - DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya