YUKO GAYRİMENKUL İNŞAAT

Yuko Gayrimenkul İnşaat, 2000’li yıllardan itibaren iş –STK-Siyaset dünyası içerisinde önemli bir aktör olan hemşerimiz Yusuf Koç tarafından kurulan bir firma.
Bu haber 2023-10-12 05:53:53 eklenmiş ve 293 kez görüntülenmiştir.

 

YUKO GAYRİMENKUL İNŞAAT

 

Yuko Gayrimenkul İnşaat Adres:

Kavacık, Çubuklu Mah, Orhan Veli Kanık Cd. No: 53/A, 34805 Beykoz/İstanbul

Telefon: +90 (216) 693 2313

GSM : +90 532 774 8068

 

Yuko Gayrimenkul İnşaat, İstanbul, Beykoz ilçesinde yer alan kurumsal ofis.

 

Yuko Gayrimenkul İnşaat, 2000’li yıllardan itibaren iş –STK-Siyaset dünyası içerisinde önemli bir aktör olan hemşerimiz Yusuf Koç tarafından kurulan bir firma.

 

Yusuf Koç Kimdir.

Ardahanlı hemşerimiz olan Yusuf Koç, gayrimenkul-inşaat, turizm-hizmet, yeme içme sektörü, catering, otomotiv gibi birçok sektörde dönem deönem iş yaprken..

Yuko Gayrimenkul İnşaat firması ise Beykoz bölgesinde bulunan uzman kadrosu, alt yapısı ile en donanımlı gayrimenkul-inşaat, tanıtım firmalardan biri.

Firma gayrimenkul-inşaat alanı dışında da önemli bir firma. 2023 yılı Agustos-Eylul ayalarında Beykoz bld ve İl dernekleri tarafından ortaklaşa  yapılan Beykoz Çayır Festivalinin organizatörlüğünü de yapan firma.. Beykoz çayırında her taraf inşaat halindeyken kısa zamanda alanı düzenleyerek Beykozluların birbiriyle buluşmasını sağladığı gibi Tanıtım ve alt yapı çalışmalarında da önemli bir firma olduğunu ortaya koydu.

Yusuf Koç sadece iş dünyası alanında değil siyasi, sosyal ve STK alanında da önemli bir hemşerimiz.

Beykoz Ak Partide 2 dönem meclis üyeleiğinin yanı sıra dönem-dönem Beykoz Ak Parti ilçe teşkilatında yönetim kurulu üyesi olarak yer aldı.

Koç, halen Ak Parti yönetim kurulu üyesi olarak görev yaparken..

Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği başta olmak üzere, bölgemizden ve beykozdan bir çok STK’ya üye, zaman zamanda YK üyelikleri üstlenmesi ile de öne çıkan bir isim.

 

ETİKETLER : Yuko Gayrimenkul İnşaat 2000’li yıllardan itibaren iş –STK-Siyaset dünyası içerisinde önemli bir aktör olan hemşerimiz Yusuf Koç tarafından kurulan bir firma.
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer İnsaat-Emlak haberleri
ÇOK OKUNANLAR
SON YORUMLANANLAR
İŞ DÜNYASI - FİRMALAR
© Copyright 2013 İS DUNYASİ FİRMALAR - DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya