YILDIZ FİLM PLATOLARI – PENDİK

Film sektöründe Türkiyenin mini Holeywood'u olan, merkezi İstanbul Çekmeköyde bulunan Yıldız Film Platoları İstanbul Pendikte 2. Şubesini açtı..
Bu haber 2021-07-18 18:30:15 eklenmiş ve 1071 kez görüntülenmiştir.

YILDIZ FİLM PLATOLARI –PENDİK

 

Film sektöründe Türkiyenin mini Holeywood'u olan, merkezi İstanbul Çekmeköyde bulunan Yıldız Film Platoları  İstanbul Pendikte 2. Şubesini  açtı..

 

Yıldız Film Platoları, her tür film, dizi,  televizyon dizileri için film platoları kurulan, film ve dizilerle ilgili hertür alt yapı hazırlanan 10 bin m2 üzerine kurlu bir plato. . Film Paltolarıının yanı sıra dizilere eleman vb. temin edilen Türkiyenin önde gelen Film Platoları firması. Her tür film, dizi,  televizyon dizileri, film platoları kurulur, film ve dizilerle ilgili alt yapı çalışamalrında prpfesyonellik, uygun fiyat konsepti Yıldız Film Platolarında ..

 

YILDIZ FİLM PLATOLARI TÜRKİYENİN MİNİ HOLEYVOOD’U

Yıldız Film Platoları Film Sektönde yarım yüzyıla yaklaşan deneyimiyle Türkiyenin mini bir Holeywood'u. Yıldız Film Platolarının işletmecisi Ercan Yıldız film, dizi, sektörüne sunduğu çözümlerle, altyapıyla fiyat performansıyla  tam bir profesyonel.

 

YILDIZ FİLM PLATOLARI –PENDİK

Ahmet Yesevi Mahallesi Eslem Sokak No:9  Pendik- İstanbul

+90 532 310 76 90

 

 

 

 

TÜRKİYENİN MİNİ HOLEYWOOD’U YILDIZ FİLM PLATOLARI

 

Yıldız Film Platoları, her tür film, dizi,  televizyon dizileri için film platoları kurulan, film ve dizilerle ilgili hertür alt yapı hazırlanan 10 bin m2 üzerine kurlu bir plato. . Film Paltolarıının yanı sıra dizilere eleman vb. temin edilen Türkiyenin önde gelen Film Platoları firması. Her tür film, dizi,  televizyon dizileri, film platoları kurulur, film ve dizilerle ilgili alt yapı çalışamalrında prpfesyonellik, uygun fiyat konsepti Yıldız Film Platolarında ..

 

 

 

 

 

 

 

 

YILDIZ FİLM PLATOLARI –PENDİK

Ahmet Yesevi Mahallesi Eslem Sokak No:9  Pendik- İstanbul

+90 532 310 76 90

http://www.isdunyasi-firmalar.com/haber/574/yildiz-film-platolari-pendik.html

 

ETİKETLER : YILDIZ FİLM PLATOLARI –PENDİK
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DİĞER... haberleri
ÇOK OKUNANLAR
SON YORUMLANANLAR
İŞ DÜNYASI - FİRMALAR
© Copyright 2013 İS DUNYASİ FİRMALAR - DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya