DOĞU MEDYA TANITIMDA DÜNYANIN EN BÜYÜK LERİ ARASINDA..

İnanılmaz ama gerçek. Parasız, pulsuz, dolarsız yola çıktık. Kısa zamanda tanıtımda dünyanın en iyileri arasında yer aldık. Doğu Medya. Küresel büyük firmalardan tebrik ve takdir görmeye başlayan, büyük insani sermayenin takdir ve tebrik ettiği en önemli, en büyük firmalardan biri oldu..
Bu haber 2020-09-06 08:45:42 eklenmiş ve 1267 kez görüntülenmiştir.

DOĞU ANADOLUNUN –SERHADIN GOOGLE’ U DOĞU MEDYA

 

Yerel, ulusal, küresel sahadaki elemanları ile yazılımcıları ile birbirinden bağımsız fakat birbirini tamalayan gönülüller ordusuyla, dalında uzmanlardan oluşan  kadrosuyla Doğu Medya Tanıtımda dünyanın en iyileri arasında yer alan bir firma. Hayal bile edilmesi güç, Doğu Medya iş hacminize göre cironuza 1 milyondan on milyonlara varan bir katkı yapmaktadır. Ve tüm hizmetlerini para tanrısını çiğneyerek yapmaktadır.. 

 

Firmalarınız Google-Yandex gibi arama motorlarına dağıtım, arama motorları haritalara işleme yayma.. Doğu Medya yıllık 10-15 milyon rakamları ile ülkemizde  ve dünyada tanıtımda ilk sıralarda yer alan bir firma olduğu gibi, çağımızın en önemli ihtiyacı olan data-bilgi açığını kapatarak firma –iş dünyasına en hayati katkıyı ve desteği sunmaktadır..

 

Doğu Medya, Firma yada iş yerinin hacmine göre firmalara  1 milyondan 5-10 milyonlara varan katkılar sunmaktadır. Doğu Medyanın  Firma ve iş dünyasına katkısı yıllık bazda en az 40-50 milyon gibi rakamlara tekabül etmektedir..

 

 

Alandaki yerel rehberlerimiz Google da yıllık 8-10 milyon rakamlarını rahatlıkla yakalamaktadırlar..

 

Firma başı yıllık bazda 100 ila 500 arasında foto-görsel, haber, video.. işlenerek, kodlanarak yayınlanmaktadır iş yerlerinin firmaların tanıtımı yapılmaktadır..

 

Yapılan İşlemler:

Google,  Yandex  gibi küresel arama motorlarında, bu motorların harita kısımlarında kodlanan resimlerin yayılımı ki genel toplamda 10-15 milyona varan gösterimlerle Doğu medya tanıtımda dünya genelinde ilk % de 1 içindedir..

Sosyal medya dağıtım..

 

50 bin rakamlarını geçen

facebooklarımız,

twetter,

instegram

gibi sosyal medya platformlarında paylaşım..İhtiyaç duyduğumuzda diğer bölge ve ülkelrdeki arkadaşlarımızın temsilcilerimizinde sosyal medya ağlarını, temsilci sistelerimizi de kullanmaktayız..

 

 Onlarca Web Sitesinde haber ve web sayfası desteği

İş dünyası firmalar firma rehberi

İş dünyası firmalar sitesi  

İş dünyası Dernekler

İş –siyaset-stk sanat dünyası haberleri

Doğu medya genel yayın portalı ..

 

Gibi onlarca sitede yıl içinde haber ve çalışmalarla desteklendiği gibi, iş dünyası firmalar ve firma rehberinde de her yıl onlarca foto ad-adres kodlanarak İstanbul merkezli dağıtım yapılmaktadır..

 

2000’li yıllarda faaliyete geçen firmamız toplumsal alana duyarlı, sivil topluma duyarlı, yakın çevresinden başlayarak yaşadığı ülkede yakın çevresinden dışarıya doğru insana-vatandaşa, ülkesine ve dünyaya katkı sunan iş-stk-siyaset-sanat dünyasına ücretsiz katkı yapan bir firmadır.. 

 


Doğu Medya bir domain (İŞ DÜNYASI - FİRMALAR (isdunyasi-firmalar.com)) isim tanımla ve firmanızın internet ortamında dolaşımını sağlayan bir firma olduğu gibi..

 

Yazılımcısı, yerel, ulusal, küresel gönüllü temsilcileri ile de tanıtım firmalarının yıllık 100-150 bin, 500 binlere varan tanıtım ücretlerini kurulduğu günden beri  ücretsiz olarak yerine getiren  bir firma olarak öne çıkan doğu medya.. Yüzlerce insanımızın vatandaşın iş dünyasında, stklarda sağlam bir şekilde yükselmesi, büyümesinin de de önünü açan bir firma..

 

DOĞU MEDYA KAR AMACI GÜTMEYEN ANTİ KAPİTALİST BİR FİRMA..

 

Doğu Medyanın hizmetlerini, iş-stk-sanat dünyası, vatandaşa katkısını hayal etmek bile zor.. Yıl boyunca gönüllülerden oluşan bir ordu hizmetinizde sizi büyütüyor. Bulunduğunuz alanda en öne çıkıyorsunuz. Kuruluş felsefemiz insanın, vatandaşın gelişimi üzerine olduğu gibi kar amacı gütmeyen yapımızla dünyada tek örneğiz.. Hayal edilmesi güç bir işi yapıyoruz. Sizi hedef kitlenize müşteriye taşıyarak siz fakına bile varmadan işinize firmanıza değer üstüne değer, cironuza hayal edilmeyecek katkılar sunuyoruz..

Bir bütün olarak akıllı yaşamın, canlı yaşamın daha iyi koşullarda yaşaması için elimizden gelen neyse yapmaya çalışıyoruz. Ve bu düşüncemiz bizi tanıtımda dünyanın en iyileri arasına koydu..

 

Doğu Medya gezegenimizde bu tür görüntülerin ortaya çıkmaması, insanın insan tarafından sömürülmediği, insanın insana ve canlı yaşama oyun yapmadığı bir dünyanın inşası felesfesiyle yola çıkan yerelden evrensele özgürlüğün temsilcisi bir firmadır..

 

Doğu Medya iş-stk-siyaset-sanat dünyasının destekleriyle faaliyetlerini sürdürmektedir, stk ve sivil toplumu baz alarak çalışan doğu medyanın patronu vatandaştır..

YAZILIMCI VE TEMSİLCİLERİMİZLE HERYERDEYİZ..

 

İLETİŞİM-İRTİBAT..

7/24 bize whatsap üzerinden ulaşabilirsiniz.. +90 535 412 01 01

Bizimle Whatsaptan iletişime geçin, Firmanızla kendinizle ilgili bilgileri atın sizi dünya çapında yayılmanın yanı sıra bulunduğunuz yerde en önlere çıkaralım, büyütelim..

Kurumsal Mailimiz:

info@dogukultur.com

 

SADECE GOOGLE DEĞİL YANDEX GİBİ ARAMAM MOTORLARINA SİZLERİ İŞLİYORUZ..

 

Sadece Doğu Anadolu-Serhad Dediğimize Bakmayın Üste Fransadan firmalar gördüğünüzü gibi dünyanın herhangi bir ülkesinde istediğimiz firmayı istediğimiz gibi öne çıkarabiliyoruz.. Çünkü alanda hamal gibi çalışan yüzlerce gönüllü çekim kodlama haber ve çalışmalrı ile çağımızın havarileri, sahabileri  gibi insanlık için çalışıyorlar..

 

Doğu Medya Genel Yayın Yönetmeni : Yusuf Yasin Sid

ETİKETLER : DOĞU MEDYA TANITIMDA DÜNYANIN EN BÜYÜK LERİ ARASINDA..
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer İş-Firma haberleri
ÇOK OKUNANLAR
SON YORUMLANANLAR
İŞ DÜNYASI - FİRMALAR
© Copyright 2013 İS DUNYASİ FİRMALAR - DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya