BEYKOZ ADLİYE CAFE

Beykoz Adliyesi, Kaymakamlık, Maliye, Nüfus dairelerinin ortasında yer alan Adliye Cafe, aynı zamnda Beykoz Bld. Binasına da komşu.
Bu haber 2020-06-27 15:56:33 eklenmiş ve 1301 kez görüntülenmiştir.

BEYKOZ ADLİYE CAFE -Erkan Yıldız

 

Adres: Gümüşsuyu Mah.

 

Şehit Bülent Kocabıyık Cd.

 

No:2-1  Beykoz /İST

BEYKOZ ADLİYE CAFE - Erkan Yıldız

Adres: Gümüşsuyu Mah.

 

Şehit Bülent Kocabıyık Cd.

 

No:2-1  Beykoz /İST

 

Beykoz Adliyesi, Kaymakamlık, Maliye, Nüfus dairelerinin ortasında yer alan Adliye Cafe, aynı zamnda Beykoz Bld. Binasına da komşu. Hemşerilerimizden Erkan Yıldızın işlettikleri Beykoz Adliye Cafe, Beykozda  yerel, kamu alanlarında iş yapan, kamu-yerel kurumların yer aldığı ortak bir noktada yer almaktadır. Bu kurumlara  işi düşen Beykozluların en önemli uğrak yeri. Nefes aldıkları yeri.  Uzman kadrosuyla, sunduğu yiyecek içecekle, konumu ile Adliye Cafe Beykoz'un en önemli mekanlarından biri olduğu gibi çoğu kez Beykozluların birbiriyle en rahat görüştükleri bir mekan aynı zamanda.. 

 

 

 

BEYKOZ ADLİYE CAFE -Erkan Yıldız

 

Adres: Gümüşsuyu Mah.

 

Şehit Bülent Kocabıyık Cd.

 

No:2-1  Beykoz /İST

 

 

Beykoz Adliyesi, Kaymakamlık, Maliye, Nüfus dairelerinin ortasında yer alan Adliye Cafe, aynı zamnda Beykoz Bld. Binasına da komşu. Hemşerilerimizden Erkan Yıldızın işlettikleri Beykoz Adliye Cafe, Beykozda  yerel, kamu alanlarında iş yapan, kamu-yerel kurumların yer aldığı ortak bir noktada yer almaktadır. Bu kurumlara  işi düşen Beykozluların en önemli uğrak yeri. Nefes aldıkları yeri.  Uzman kadrosuyla, sunduğu yiyecek içecekle, konumu ile Adliye Cafe Beykoz'un en önemli mekanlarından biri olduğu gibi çoğu kez Beykozluların birbiriyle en rahat görüştükleri bir mekan aynı zamanda.. 

 

 

 

ETİKETLER : Beykoz Adliyesi Kaymakamlık Maliye Nüfus dairelerinin ortasında yer alan Adliye Cafe aynı zamnda Beykoz Bld. Binasına da komşu.
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Yeme-İçme haberleri
ÇOK OKUNANLAR
SON YORUMLANANLAR
İŞ DÜNYASI - FİRMALAR
© Copyright 2013 İS DUNYASİ FİRMALAR - DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya