THE BODRUM ROYAL PALACE

The Bodrum Royal Place, Masallarla yarışan hizmet anlayışı ile yerli-yabancı turisti, tatilcileri ağırladığı gibi, The Bodrum Royal Place’de tatil sizi, ailenizi, dostlarınızı kral kraliçelere, çocuklarınızı prens-prenseslere çeviren dünyada eşi olmayan bir tatil cenneti..
Bu haber 2020-06-27 12:32:02 eklenmiş ve 1260 kez görüntülenmiştir.

THE BODRUM ROYAL PALACE

 

The Bodrum Royal Place, Masallarla yarışan hizmet anlayışı ile yerli-yabancı turisti, tatilcileri ağırladığı gibi,

The Bodrum Royal Place’de tatil sizi, ailenizi, dostlarınızı kral kraliçelere,

çocuklarınızı prens-prenseslere çeviren dünyada eşi olmayan bir tatil cenneti..

 

The Bodrum Royal Place Adres:

Zeytinlikahve Mevkii 48400

Torba, Bodrum-Muğla/TURKEY

REZERVASYON

+90 252 530 00 20

+90 252 970 0 774

reservations@bodrumrph.com

ONLINE REZERVASYON

+90 252 970 0774

Açılış-Kapanış: 7/24

 

THE BODRUM ROYAL PALACE

The Bodrum Royal Place, Masallarla yarışan hizmet anlayışı ile yerli-yabancı turisti, tatilcileri ağırladığı gibi, The Bodrum Royal Place’de tatil sizi, ailenizi, dostlarınızı kral kraliçelere, çocuklarınızı prens-prenseslere çeviren dünyada eşi olmayan bir tatil cenneti.. Üstelik Karslılara (Kars-Ardahan-Iğdır-Ağrı-Artvin), Serka bölgesi nüfusuna %35 indirimli..

 

The Bodrum Royal Place Turizm bakanlığı başta olmak üzere yapılan tüm denetimlerde ise hertür denetimden tam puan alan dünyada ve Türkiyede eşi olmayan bir tatil kompleksi, bir tatil cenneti.. Yaşanmadan anlatılmayacak güzellikler The Bodrum Royal Place’de..

Foto Galeri

   

   

   

 

THE BODRUM ROYAL PALACE

 

Ruhunuzu Taçlandırın

 

Bazı masallar hiç bitmesin istersiniz, daima sürsün... Kral ve kraliçeler gibi salınırsınız o masalın içinde. O büyülü atmosfer tüm çekiciliğiyle ruhunuzu doyurmaya başladığında neyin gerçek neyin masal olduğunu unutursunuz. Gerçekle efsane birbirine karışır. Artık gerçekliğiniz en güzel hikâyenizin kendisi olmuştur.

 

Gastronomi  Deneyimi

Asya, Avrupa, Uzak Doğu, Akdeniz ve Çağdaş Anadolu gibi seçkin mutfakları, gurme lezzetlerle donatılan a’la cârte restoranları, snack ve barlarıyla benzersiz bir gastronomi deneyimi…

 

Asian & Teppanyaki A'La Carte

 

Bodrum’a enfes Japon ve Pan Asya mutfağını getiren Asian & Teppanyaki A’la Carte ile unutulmaz bir lezzet deneyimi sunuyor. Uzakdoğu'nun büyüleyici atmosferi, geleneksel spesiyallerin özgün yorumları ile bir araya geliyor.

 

Italian A'La Carte

 

Akdeniz esintilerine sahip, içinizi ısıtacak İtalyan mutfağına ev sahipliği yapan bu zarif restoran, Ege Denizi'nin masmavi suları üzerinde muhteşem peyzajı ve terası ile açık havada da misafirlerini ağırlıyor. Sadece en taze mevsimlik malzemeler kullanılarak hazırlanan görkemli menüsünde çeşitli meze, salata, ev yapımı makarna, gurme pizza ve et spesiyaliteleri yer alıyor. En seçkin şarapların yanı sıra İtalyan mutfağının en sevilen tatlıları da siz değerli misafirlerine sunulmayı bekliyor.

THE BODRUM ROYAL PALACE

 

The Bodrum Royal Place Adres:

Zeytinlikahve Mevkii 48400

Torba, Bodrum-Muğla/TURKEY

REZERVASYON

+90 252 530 00 20

+90 252 970 0 774

reservations@bodrumrph.com

ONLINE REZERVASYON

+90 252 970 0774

Açılış-Kapanış: 7/24 

 

 

ETİKETLER : The Bodrum Royal Place Masallarla yarışan hizmet anlayışı ile yerli-yabancı turisti tatilcileri ağırladığı gibi The Bodrum Royal Place’de tatil sizi ailenizi dostlarınızı kral kraliçelere çocuklarınızı prens-prenseslere
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Turizm-Hizmet haberleri
ÇOK OKUNANLAR
SON YORUMLANANLAR
İŞ DÜNYASI - FİRMALAR
© Copyright 2013 İS DUNYASİ FİRMALAR - DKM. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya